Results of the test of new generation gel fertilizers on the table grape of the italy variety in the Mountain Valley Crimea
https://doi.org/10.26897/0021-342X-2022-1-5-11
Abstract
About the Authors
K. F. ZaripovaRussian Federation
A. K. Radzhabov
Russian Federation
References
1. Ильина Н.А. Физиология и биохимия растений: Учебное пособие / Н.А. Ильина, И.В. Сергеева, А.И. Перетятко. - Ульяновск-Саратов, 2013. - 335 с.
2. Кошкин Е.И. Физиология устойчивости сельскохозяйственных культур: Учебник. - М.: Дрофа, 2010. - 638 с.: ил. - (Учебники и учеб. пособия для студентов высших учебных заведений).
3. Сергеева И.В. Физиология растений с основами экологии: Учебное пособие / И.В. Сергеева, А.И. Перетятко. - Саратов, 2011. - 348 с.
4. Физиология и биохимия сельскохозяйственных растений / Под ред. Н.Н. Третьякова. - М.: Колос, 2005. - 639 с.
5. Малиновский В.И. Физиология растений: Учебное пособие. - Владивосток: Изд-во ДВГУ, 2004.
6. Красильников А.А. Интенсификация минерального питания виноградников: Методические рекомендации / А.А. Красильников, Д.Э. Руссо, А.Б. Хорошкин / ФГБНУ «Северо-Кавказский федеральный научный центр садоводства, виноградарства, виноделия». - Краснодар, 2019. - 64 с.
Review
For citations:
Zaripova K.F., Radzhabov A.K. Results of the test of new generation gel fertilizers on the table grape of the italy variety in the Mountain Valley Crimea. IZVESTIYA OF TIMIRYAZEV AGRICULTURAL ACADEMY. 2022;(1):5-11. (In Russ.) https://doi.org/10.26897/0021-342X-2022-1-5-11